Hinnasto

Yritykset

Työ Hinta, ALV 0% Verok. Esimerkki työstä
Työn kartoitus ja sopiminen 0€ Sovitaan kotisivujen teosta
Etätoimeksianto Minimi 12€. Sopim. mukaan 24% Mikä olisi yrityksellemme sopiva hyvän hinta-laatusuhteen monitoimitulostin? Etsimme Suomen edullisimman hinnan.
IT-tuki asiakkaan luona 35€/h. Minimi 18€ 24% Virustorjuntaohjelman asennus
IT-koulutus (perustaso). 1. tunti 38€ 29€/h / osallistuja 24%* Taulukkolaskennan perusteet. Alennusta >1 koulutettavasta
IT-koulutus (edistynyt). 1. tunti 46€ 42€/h / osallistuja 24%* Python-ohjelmoinnin perusteet. Alennusta >1 koulutettavasta
Ohjelmistokehitys 49€/tunti. Tai urakkasopimus 24%
Kotisivut Alkaen 220€ 24% HTML-koodatut staattiset sivut. Hosting- ja domainkulut eivät kuulu hintaan. Kysy lisätietoja ja tarjousta!
KM-kulut asiakkaalle 0.5€/km, jos yli 5km ajoa/suunta Mitataan Google maps/lyhyin reitti, km-pyöristys alaspäin.

Yksityiset

Työ Hinta (ALV 24%) Hinta (kotital. väh. jälk.) Esimerkki työstä
Työn kartoitus ja sopiminen 0€ Sovitaan kotisivujen teosta
Etätoimeksianto Sovitusti. Yleensä 10€-20€ Ei vähennysoikeutta Mikä olisi minulle sopiva hyvän hinta-laatusuhteen tietokone? Etsimme edullisimman hinnan.
IT-tuki asiakkaan luona 32€/h. Minimi 16€ 19,2€/h Useamman ohjelman asennus ja konfigurointi
IT-koulutus (perustaso) 25€/h / koulutettava. 1. tunti 35€ Ei vähennysoikeutta Taulukkolaskennan perusteet. Alennusta jos useampi koulutettava
IT-koulutus (edistynyt) 30€/h / koulutettava. 1. tunti 40€ Ei vähennysoikeutta Ohjelmoinnin perusteet -koulutus. Alennusta jos useampi koulutettava
Kotisivut Alkaen 160€ Ei vähennysoikeutta HTML-koodatut staattiset sivut. Hosting- ja domainkulut eivät kuulu hintaan. Kysy lisätietoja ja tarjousta!
KM-kulut asiakkaalle Sovitaan jos laskutetaan 0.5€/km. Mitataan Google maps/lyhyin reitti, km-pyöristys alaspäin.

* ”Maksullisena palvelutoimintana annettavat koulutukset ovat veronalaisia silloin kun niiden tarjoaminen tapahtuu liiketoiminnan muodossa ja kilpailuolosuhteissa. Jos koulutuksen voi vapaan sivistystyön oppilaitoksen lisäksi toteuttaa kaupallisesti toimiva yritys tai yhteisö, voidaan katsoa, että koulutusta tarjotaan kilpailutilanteessa.

Sellaisen koulutustoimen harjoittajan, jolla ei ole laissa tarkoitettua lupaa, myymät koulutuspalvelut ovat aina arvonlisäverollisia, mikäli toiminta tapahtuu liiketoiminnan muodossa.”

lähde: vero.fi